RS Wirasana Purbalingga

You are here:
Home » Dari Penulis » RS Wirasana Purbalingga

RS Wirasana Purbalingga

 
Mau aku sekang rumah sakit wirasana purbalingga mbatiri simbah priksan kesehatan. Rasane kesel banget, mangkat jam sanga esuk bali jam loro sore nunggu antrian sing dawane nganti moler-moler 😀
Rumah sakit sing mbiyen mandan “ala” siki wis apik pisan trumane, tempate ya mandan penak nggo jagongan dadi ya mandan keselimur le agi nunggu antrian dawa.
Jenenge RSUD Goeteng Taroenadibrata, rumah sakit umum sing ana neng daerah wirasana-purbalingga kiye siki dadi pusate wong berobat  wong sekang pbg ndi baen. Pelayane ya mandan apik tur lengkap tapi ya kue saking akehe wong pada berobat dadi kudu ngantri.

Terus mau bar ngecek simbah aku hasile malahan urung ngerti, padahal aku dewek sing ngurusi 😀 . Bar rongsen terus mbayar, tambah maning nunggu antrian di wei obat apotik bablas langsug bali bae ngumah. Tekan ngumah rasane malah aku sing dadi ora karuan, mandan puyeng.

Kata kunci yang masuk:

  • rumah sakit wirasana
  • rumah sakit wirasana purbalingga
  • purbalingga
  • rs wirasana
  • RSUD purbalingga
  • rumah sakit purbalingga
  • RS wirasana purbalingga
  • alamat rs wirasana purbalingga
  • Rswirasana
  Posted by 3 Komentar
   
3 Komentar di » RS Wirasana Purbalingga  
  1. Batara EMas says:

    Salam Kenal

  2. eko susilo says:

    Salam kenal juga mas,

  3. winarni says:

    assalamu’alaikum..
    saya mau bertanya apakah dirumah sakit wirasana ada lowongan kerja untuk bagian rekam medis..
    terimakasih

 

Tinggalkan komentar anda

Nov
13
2010